Apparaten en accessoires
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
teentjes knoflook naar smaak1 - 2
-
uien gehalveerd60 g
-
olijfolie20 g
-
150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm)verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)150 g
-
verse knop paddestoelen in vier gesneden150 g
-
kippenborstfilets in stukken (3 cm)250 g
-
fijn zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
water400 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 volle tl
-
droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta200 g
-
kerstomaten in twee gesneden70 g
-
verse basilicumbladeren in stukken gescheurd16
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2233 kJ /
533 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Hong Kong rijst met worst
55min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min